installed turbo and now my car wont start - The unofficial Honda Forum and Discussion Board Forums For Honda automobile and motorcycle enthusiasts.


Reply
 
 
 
Thread Tools Search this Thread
  #1  
Old 03-15-2017, 07:48 PM
Junior Member
Thread Starter
 
Join Date: Mar 2017
Posts: 1
Default installed turbo and now my car wont start

i recently put a full bolt on turbo kit on my 04 civic. d17 vtec engine. the car spins over but wont start. it did crank for 2-3 seconds and shut right off. a few attempts from there but never started again. any helpful advice to get it to actually start and idle/stay running?
Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Has anyone installed a remote started themselves? lurky CR-V Forum 2 12-03-2013 10:49 AM
installed after market radio lost dash light and rear running lights.. duallyguy General Tech Help 0 08-15-2013 07:08 PM
Honda Accord 97, Took Out Battery Temporarily now it wont Crank/Start! xang0 Honda Accord Forum 0 07-05-2009 06:00 PM
[HELP] Installed a cone filter, then engine light went on! Wai General Tech Help 3 07-01-2009 03:16 AM
95 honda overheated and now won't start???? shad9876 Honda Accord Forum 3 09-01-2008 10:31 AM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 12:30 AM.